header

OM OSS

Coultier & Co AB grundades 2012 med idén att erbjuda den skandinaviska marknaden ett exklusivt temärke tillgängligt för en bredare marknad till ett konkurrenskraftigt och attraktivt pris. Den svenska och skandinaviska marknaden saknar idag helt en aktiv aktör som säljer högkvalitativa teer till flera marknader och aktivt marknadsför te i olika förpackningar till dagligvaruhandeln och HORECA (Hotell, Restaurang och Café) till ett attraktivt pris. Modellen har visat sig mycket framgångsrik i Europa och Coultier & Co har idag ett samarbete med Europas främsta producenter inom förpackat te.

James Tea Merchants, Coultier & Co's eget varumärke, erbjuder sina högkvalitativa teer i exklusiva förpackningar till en bred målgrupp. Produktlinjen består i dagsläget av 12 olika teer, förpackade i antingen exklusiva teburkar (100g/burk) eller refillpåsar (100g/påse eller 250g/påse).

James köper in sina handplockade teer direkt från plantagen i Asien och smaksätter dem efter egna recept. Arom och smaksättning är 100 % naturliga och i första hand riktad mot den skandinaviska marknaden.